Selam hanımlar,
Evet derdim yasanilanlari unutamamak ve bu durumun bana zarar verdiğini bildiğim halde

2014 yılında evledik,tum eşyalari eşimle birlikte aldık,duşunun pike takımına iceri terligine kadar eşim almış her şeyi,kp sadece 2 bin lira masrafı olmus,bunlari eşimin duğun zamanı yaptığı harcamaları yazdığı defterinde gordum,tek tek yazmış iceri terligine kadar.
Şimdi gelelim asıl mevzuya,bunlar değil beni rahatsız eden beni rahatsız eden ve unutamadığım şey takılarimin hepsini almalari,(sadece bilezikler verildi) ceyrek,yarım tam altın,para herşeyi onlar aldı

Şimdi aradan 4 yıl gecmiş dert mi diyeceksiniz ama şuan kaldığımız lojmandan cıkmamız lazım(yikilacakmis) kiralar cok yuksek,ev alalım dedik bir taraftan tup bebek masraflarımiz oluyor,kiraya cıksak en az bin lira

Ustelik sadece takılarda sorun değil,gecen yaz kaynima 14 bin para verdik araba almış kredi borcunu odeyemediği icin verdik

Son olarak şunu da ekleyeyim biz evlendikten sonra eşimin yaklaşık 20 bin borcunu kapattık (benim borcundan haberim yoktu tesadufen ogrendim)hala tam olarak ne borcunu kapattığını bilmiyorum,celişkili konuşuyor

Kızlar su aralar bunlar hep aklımda psikolojim bozuluyor,eşimden de ailesinden de soguyorum,keşke beyne format falan atılsa da unutsam her şeyi

Aranızda haksızlığa uğrayaniniz coktur nasıl asiyorsunuz bu durumu,lutfen bana akıl verin