Heyecanlıyım,hamile miyim acaba? :)
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Heyecanlıyım,hamile miyim acaba? :)
-
26-09-2022, 05:00:16selam kızlar catlatma iğnesinden sonra 1 hafta sonra test yapsan cıkar belli olur gebelik varsa diyorlar sizce doğru mu??? ben pazartesi vurulmuştum bugun 4 gun oluyo doktor salı ve carşamba gunu ilişkiye girin demişi :kedi: iki hafta sonra test yapın dedi ama bazı arkadaşlar hemen yapmışlar testi bazıları bir hafta sonra falan belli oluyormuş kan tahlilinde benimde kafam karıştı ya zaten cok heycanlıyım 2 haftayı nasıl bekliycem bilmiyorum ama erken testde belli oluyosa bnde yaptırayım ayyy kızlar ya ben olucem meraktan bu arada eşim sabah dediki bana 15 gun sonra test yapalım o zaman belli olur dedi ama benim o kadar sabrım yok kızlar ya biraz sacma olucak ama benim icimden carşıya gidip bebek icin alışveriş yapmak geliyo:ecrin_bebek: daha once boyle bi istek olmamıştı ne oluyo bana bilmiyorum daha hamile olduğum belli bile değil :CuvCuv: nden boyle oldum bilmiyorum allahtan mı geliyo bilmem ama ben iyice saplantı yaptım kendime en iyisi bi adacayı icip kendime gelmek heycanım yatışsın yoksa icim icime sığmıyo delikafadulden daha ortada fol yok yumurta yok beni bi telaş sardı!!!sositososito