Merhaba hanımlar,
Umarım kısa yazarım, pek dert değil ama yapabileceğim bir şey var mı vir de size danışayım.
K.peder ve k.valide ayrılmış 25 yıl once. Ben k.valide ile aynı apt.dayım.
K.pederim 25 yıl once başka bir aile kurmuş. Evlendiği hanımın da ben yaşlarda 2 kızı var. Birisi evli ve aynı şehirdeyiz. Kızlar eşimle kardeş gibi buyumuşler.
Ailemin hepsini gorumcelerimi de ayrı ayrı pek severim. Ozellikle k.peder ve ailesi ile vakit gecirmekten ozellikle pek keyif alırım.
15 aylık bir oğlum var gorumcemin de 9 aylık bir kızı var.
Ben k.v ile aynı apartmanda olunca torun gormeye k.pederler daha az geliyor, daha cok bizi davet ederler.
K.pederin evi 2+1. Salon mutfak birleşik.
Şimdi biz her gittiğimizde gorumcemlerde oluyor genellikle. Gorumcemin eşi bizden buyuk emekli olmuş şu an calışmayan bir kişi. Genellikle de k.pederlerde yatılı kalıyorlar.
Odanın birinde yatakları vs serili oluyor, diğer oda k.pederin yatak odası zaten.
Enişte hep evde. Kpederim olmasa bile evde. Ben hala emziriyorum. Emzirmek de sıkıntı oluyor ne bileyim oturup kalkmak da.
Bir de adam koşe minderi gibi hep tv karşısında. Eşofmanı ile vs.
Ben calışıyorum, genelde h.sonları goruştuğumuz icin yeri geldiğinde k.pederimin evi de olsa arka odaya bebemle gidip bi 5 dk kestirmek falan istiyorum.
Bugun mesela ctesi yarım gun calışıyorum. Erken gel de torunu cok gorelim dediler sırf enişteden dolayı ayaklarım gitmiyor.
Adamın herhangi bir kotuluğunu yanlışını vs de gormedim yanlış anlamayın, onu da sever sayarım fakat umarım durumu anlatabilmişimdir.
Erkekler evde yokken de evde enişte. Yani ne yapılır boyle bir durumda bilemedim. Sık dişini 2 gun deseniz aylardır oyle yapıyorum zaten. Fakat rahat edemeyince de cok gozumde buyuor gidip gelmek.
Fakat genel itibariyle hep birlikte olmak, cocukların birlikte buyumesi,kalabalık aile sofraları cok mutlu ediyor beni, en cok da oğlumu.
Da omur oyle gecer mi kafamda deli sorular.
Benimki de bildiğiniz enişte konusu oldu ama