Merhaba oncelikle şimdiden vericeğiniz cevaplar adına teşekkur ederim
Oncelikle cok buyuk bir dert değil ancak beni gercekten sinir eden bir konu. Ailem muhafazakar bir yapıda ancak hani oyle sert falan değil tabi acığım ben hem anne tarafında tek baba tarafında da ben ve kuzenim acıktır herkes tesetturlu. Ama ben akrabalarıma ve en yakın akrabamın evıne her gittiğimizde sen lisede boyle değildin usturuplu giyerdin universiteye başladın acıldın demeye başladı acıldığım da şu elbise giymem dizlerimde o da kırk yılda bir normal giyiniyorum buna rağmen surekli iğneleme . Ne zaman kapanıcan demeleride ayrı bende kapanmıcam acığım ben diyorum ki anne babam bana bu tarz bir soru sormuyor kac yaşında insanım babam bir şey demez ıken akrabaların karışması cekilmiyor. Artık kimseye gitmek istemiyorum ancak annemi yalnız bırakmakta istemiyorum misafirliğe giderken. Surekli kıyafetlerime bi iğneleme laf sokma var ben ne kadar giyimim normal desemde anlamıyorlar en cok kırıldığımda oylesine sosyal medyada gelinlik bakarken teyzem bu ne or...u gelinliği demesi sırtı ve gogsu hafıf acıktı sadece bende butun gelinlikler boyle bir kere giyceğim şeyi beğendiğim ne olursa giyerim dedim . Haaa bir de atanmaya calışıyorum surekli bi yok mu biri yaşın geldi evlenmen lazım ben de gec olsun istiyorum erken istemiyorum dıyorum ılk atanayım daha sonra evlenirim dıyorum bunları babama soyledim baba boyle konuşmalar oluyor rahatsız oluyorum diye o da kimse karışamaz ben sana kapan demedim hic onların ne haddine evliliktede ben senin atanmanı memur olmanı istiyorum ne zaman atanırsın o zaman karşıma birini getirdiğinde kabulum ancak geleceğini eline almadan asla karşındakinin eline bakma sakın kızım der bu arada yaşım 26. Ben senın yerınde olsam 30 umda evlenırım olgunlaşırsın ne istediğini bilirsin onlara bakma ben ne dersem o dedi ancak hala her gittiğimde bu akrabalar bı laf sokma peşindeler ben ne yapmalıyım