Arkadaslar iyi degilim.
Kocamla hep aileler yuzunden tartistik bugune kadar....
Seviyoruz sayiyoruz birbirimizi, hep toparlanmayi basardik!
Artik 1 yasinda bir kizimiz var...herseyimiz.
Sorun su kocami ailesi hep kullanmis Butun gel git islerinde. Ablasinin eli ayagi annesinin eli ayagi olmus. Evlendikten sonra hala onlar sankI ilk sirada ben onlardan kalan siralar yerlerde...
Bunu defalarca soyledim anlattim once hep sert tepkiler verdi sonra anladi...
Suan kotu hissediyorum sanirim o taraf yine agir basmaya basladi beni azarliyor, hep uyumak istiyor. Sohbet etmiyor.
Disim agriyo benim 2-3 haftadir dun malesef cektiler...ve bugun cok asiri bir agri tekrar basladi.
Ben iyi olmadigim icin yemek yapmak istedi sagolsun... bense agridan kivraniyorum... nobetci doktoru ara diyor bir yandan bir yandan is yapiyor kizimda agliyor. Yanima gelip kizi sakinlestirmiyor bense Telefonda agrilar icinde ugrasioyrum askim bi al cocugu askim derken bagirdim bi almadin diye.
Oda sanki bi is yapiyosun nazinda hic biseyinee cekilmiyo cekemicem seni dedi. Bende cocugumu aldim sinirle aramadimda odaya gectim agliyorum hem agridam hem zoruma gitti.
Defalarca ara dedi aramadim.
Sonra dayanamayip aradim
Gittik doktora ama ikimizin agzinida bicak acmiyo...
Ilgilenmiyor benimle bu laflar benim zoruma gidiyo. Evet doktora goturdu ama ne konusma ne sohbet nede bir iyi gelecek soz anltabiliyormuyum.
Kocam degilde komsunun akrabasi iyilik yapiyo sanki...
Anlatabildim mi bilmiyorum ama iyi seyler hissetmiyorum...
Bana yardim edin ne yapmam lazim bunun uzerine nasil davranmam lazim