sLm bayanlar bir konuda deneyimlerinize bilginize ihtiyacım var gercekten cok zor durumdayım kafam karmakarışık . En son 12 aralıkta regli oldum .. Kızılayda kan testi yaptırdım .Siklus 227 cıktı teste gore hamile cıktım.tam hamile olmaya kendimi alıştırmışken 13 gun sonra yani 25 ocak ta kanamam oldu( sancıyla başladı).Kartal araştırmaya acile gittik.Vajinal ultrasona girdim başımda 4 doktor vardı dordude ayrı ayrı şeyler soyleyip durdu biri keseyi gorur gibi oldu biri kalınlaşma var dedi rahimde diğeride en sonunda bir test daha yapsın gercekten hamile olup olmadığını anlıyalım dedi. Ozel labaratuarda kan testini yaptırdım değer 562 cıktı.2 gun sonra tekrarlıyalım dediler testleri.2 gun sonra tekrar muayeneye acile gittik.testler tekrarlandı.Teste gore değerim 540 cıktı 22 azalma olmuştu bu arada hafif hafif adet sancısı gibi sancılarım oluyodu ama ilk gunku gibi değildi kanamamda o gun tekrar muayene olana kadar baya azalmıştı.muayenede kesenin gozuktuğunu normal bir gebelik olsa değerin 1000 kusurlerde olması gerektiğini soyledi başka bir doktora ameliyathanede bulunan bir doktora yolladı.O bayan ise bu testlerin 3 farklı yerde yapıldığını bunlara guvenipte birşey soyleyemem kurtaja alamam dedi.kesin birşey soyleyebilmesi icin en az 2 testin aynı yerde olması gerektiğini soyledi.tekrar 2 gun sonraya attı ama ben gitmeye cesaret edemedim bebeğim cok kucuk olduğundan gozukmeye bilirmiş.Birde her muayeneden sonra vajinam iyice yıpranıyodu kanamam artıyodu bebeğe artık zarar vericeklerinden korktum.

Kendimi şuan dinlenmeye aldım en azından bir veya iki hafta beklemeyi duşunuyorum.Değerlerin kesin anlaşılabilmesi icin bunu tavsiye ettiler ama birde size danışmak istedim burda herkes birbirine yardımcı oluyor . lutfen aranızda bir bilgisi tavsiyesi yada daha once yaşamış biri varsa yanıt yazsın dış gebeliktende şupheleniyorlar bana zarar vermesindende korkuyoruz.
Bugun kanamam başlıyalı 6 gun oldu .şuanda butun gun boyunca kanamam gelmedi .

belkide bebeğim gercekten iyi ama yanlış mudahele yapmalarından korkuyorum