Merhaba Hanımlar

Size danışmak istediğim bir konu var.Eşimin deli gibi sevdiği yakın arkadaşı var.Hic laf soylettirmez kendisine.Eşimin arkadaşının tasvip etmediğim cok huyu var anlatsam bitmez ama aileside bir o kadar iyi ve cok duzgun insanlar. Eşimde haddinden fazla iyi niyetlidir en kızdığım huyuda budur.Arkadaşının kız arkadaşı var.Bundan birkac ay once tanıştık.Gorur gormez sevmedim kendisini.Şoyle bir durumda var.Eşimin,arkadaşıyla ortak arkadaşları var ben de tanıştım onlarla,orda bir kızla sevgili gibi olmuş eşimin arkadaşı, hatta şuanki sevgili oldugu kızı kotuluyormuş ve aynı anda idare etmiş ikisini bir sure.Ben bunları duyunca tabi iyice soğudum kendisinden eşime dedim yine savundu.Ve surekli dortlu olarak takılmak istiyor eşimin arkadaşı.Kızla da ciddi duşunduğunu duşunmuyorum, cunku bizim duğunumuz olduğu zaman da birlikteydiler ve ailem gelicek seni goturemem demiş.Surekli goruşmek zorunda kalıyoruz eşim yuzunden.Cocuğun hareketlerinden,sevgilisinin tavırlarından, rahatlığından hic hoşlanmıyorum.Sizce ne yapmam lazım