Merhabalar,
Ben 5 yıldır calıştığım işimden Nisan gibi ayrıldım.Gectiğimiz haftalara kadar evdeydim.Bir işe girdim,uzun suredir evde olduğumdan mıdır nedir girdiğim işte cok basit hatalar yaptım.Ne patron ne de diğer calışanlar kotu bişey soylemedi,ama işi oğrenme surecindeyken kendimi cok saf,beceriksiz gibi hissettiğim icin işten ayrıldım.(1 hafta calıştım).(iki işimde masabaşı bilgisayar kullanma ile ilgili işlerdi )Ben hep bayanların kendi ayakları uzerinde durması gerektiğini duşunuyorum,rahat rahat istediğini alabilmesi,etraftan eşinden saygı gorebilmesi icin. Bir iş ilanı gordum,bana uygun aslında ama ya yine yapamazsam diye korkuyorum.Kendime guvenim yok.Başkaları ne der tekrar cıkarsam diye korkuyorum.Eşim senin kendi işin olsun ,bir iş kuralım diyor.Hamur işlerinde iyiyim,kahvaltı hazırlamada da iyiyim.Onu da yapamazsam ya batarsa diye korkuyorum.Bir cocuğum var onunla ilgilenmek ,kendim buyutmek icin bazen cesaret geliyor cafe-kahvaltı salonu gibi bişeye. Ama emin olamıyorum,benimle aynı durumda olan birileri varsa akıl verebilir mi? Cok basit bir sorun gibi dursa da insanın 30 yaşına gelip,hala ne yapsam diye duşunmesi cok kotu bir durum...