Yeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye duşuyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere cıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugunde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkca sinirlenip kavga cıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gozlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genc arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yuzunden de cok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gercekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla surekli dışarı cıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin icinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama donuşuyor. Onceden de bunları yaşıyordum hatta cok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla kus kalamiyorum kor kutukte aşık değilim ama benden uzaklaştıkca sinir olup dedigimi yaptırmaya calışıyorum. Sonuc olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal icerisinde, bu durumda bile beni suclu goruyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık cok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki ustumde bağlanma buyusu yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit gecirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gercek yuzumu? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Ozellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini duzeltmiş hanımlardan.