Kızlar konu yılların konusu aslında ozetlemeye calışayım. Annemi 25 yıl once kaybettik, 3 kardeşiz. Iki ağabeyim ve ben evlenince babamda evlenmişti. Taşıdığımız bir kadın ile. Cok iyi cok sevecen herkesin sevdiği bir karakter sağolsun. Ben calusorken cocuğumu gercek ananesi gibi baktı buyuttu. Hakkını odeyemem. Kendi annesi babası hastayken ozbek bakıcı alıyorlardı. 7 kız kardeş ama en cok bu ilgilendi ana babasıyla. Hergun gitti evlerine bakiciyla hizmet etti anne babasına. Amma ve lakin bu ozbek bakıcı benim 80 yaşındaki babamı ayarttı. Babam suclu. Boyle bir melek kadını bıraktı ozbek kadıni secti. Uzun surdu ve nihayet boşandılar. Halbuki oyle guzel bir aileydikki. Bu adile naşit munir ozkul filmleri gibiydik. Dağıldı o yuva bir ozbek uğruna. Abilerim benim kadar duygusal değiller yapacak bişey yok deyip gectiler. Ben annesiz biri olarak o gunleri cok arıyorum. Babamla 4 yıldır cok mucadele ettim ama istemiyor istemiyor. Kendide yalnız. O kadın arada geliyor heralde uzun donem yok. Zaten memleketine gidip geliyormuş kahrolasıca. Duşununce cok uzuluyorum ve sizle paylaşmak istedim.
Dediğim gibi babam 80 yaşında ve yalnız bir adam. Artık ustune gidemiyorum . Ama oyle bir icime oturduki anlatamam. okuduğunuz icin sağolun.