!!!!!kızlar hamile kalma şansım olurmu sizce!!!!!
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- !!!!!kızlar hamile kalma şansım olurmu sizce!!!!!
-
26-09-2022, 04:44:24selam arkadaşlar dun bebek yapma calışması sona erdi doktorun dediği gibi 3 gun boyunca girdik ve hic ayaga kalkmadım catlatma iğneside olmadım cunku doktorum vermedi zaten ultrosonla baktığında sağ tarafımdaki yumurtalık kucuktu solda yumurta yok ama eşimin spermleri cok iyi olunca bi deneyin dedi doktor yani bizimkisi belki olur umidiyle girdik zaten hamile kalamazsam adetimin beşinci gunu klomene başlıyorum doktorumun tavsiyesi uzerine ama bu arada soğan kurunude uygulucam belki yumurtalıklarımda buyume olur diyerek daha onceki testlerde doktor yumurtalıklarımın catladığını soylemişti kendiliğinden zaten gecen ay da belki catlama olmaz diye vurmuştu iğneyi bu ay yok ayrıca ulturosanda yumurtalıklarıma baktığı gun adetimin tam 12.gunuydu yumurta kucuk ama siz hafta sonu ilişkiye girin demişti belki tutar gibilerinden bakalım adet gunumu sabırsızlıkla bekliycem olucam mı yoksa olamıcam mı bizimki şansa kaldı ama icimde bi umut var deneme meneme ama ya hamile kalırsam :CuvCuv:kızlar super olur ya:dance: kızlar doktor baktığında carşamba gunuydu yumurtalıklarıma e hafta sonu ilşki demişti diyorum ki aradan gecen 2 gun icerisinde yumurtam buyumuş olabilir mi doktor erken baktı gibi geliyo bana her zaman adetimn 13. gunu bakıyordu sizce hamile kalma şansım var mı eşimin spermleri 22 bin ve %55 hareketli benimde yumurtalığım doktorun dediğine gore 13 cm ayrıca en son fsh testinde değerim 9.27 cıkmıştı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: