Merhaba kızlar benim bir sorunum var sevgilimle yaklaşık bir bucuk yıldır sevgiliyiz. İlişkimizin başında eski kız arkadaşıyla yaşadığı cinselliği sakladı ve beni kandırdı. Daha sonrasında ise itiraf etmek zorunda kaldı ilişkimizin ortasında cok pişmandı ve bırakmamdan korktuğu icin soylemediğini soyledi biraz kus kaldık fakat onu affettim sinirim tamamen benden sakladığı ve yalan soylediği icindi ama ilişki kısmı da aklıma takılmıyor değil eski sevgilisiyle bir cok şey yaşamış ve ben kız kadar iyi değilim malesef ondan daha iyiyim manevi konuda tabiki sevgilim de soyler ama guzellik fizik vs kız beni sollar atar erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşamaktan korkuyorum bu yuzden beni beğenmeyip o kızla karşılaştırırsa diye cok uzuluyorum onlar sevgiliyken ben de sevgilimle arkadaştım kızı tanımıyordum onlar ayrıldıktan bir sene sonra sevgili olduk sevgilim sevgilisini her konuda cok beğendiğini surekli soylerdi ben ne guzellik konusunda ne de cinsellik konusunda yetersizim kısayım ve hafif kiloluyum yuzum guzel o kadar cinselliğe gelince goğuslerim kucuk vajianmdan da utanıyorum beğenmiyorum onun da beğeneceğini duşunmuyorum onunla kıyaslarsa ve benden iğrenirse ne yaparım lutfen akıl verin