Merhaba hanımlar benimle aynı durumda olanınız var mı her evlilik aşkı heyecanı olduruyor mu?
Eşimle severek evlendik heyecan vardı icimiz titrerdi birbirimize bakarken yeni evliykende oyleydik şimdiyse evleneli 1bucuk yıl oldu. İlişkimiz montonlaştı beni aşık olduğu kadın gibi değil askerlik arkadaşı gibi goruyo

Arada dalga geciyo sacim başım dağınik olduğunda guzel iltifatlar romantik sozler yok artık bana deger vermiyor da diyemem pek ne istersem yapmaya almaya calışiyor iş yerinde bile işin gucun arasinda arar yemek yiyip yemedigimi sorar corabini giy uşutme vs.. diye arar ilgilenir.
Ama ne bileyim degisiklik olmadigina mi artik lohusaligimdan mi filmlerde dizilerde aşık ciftleri goruyorum kıskaniyorum o ic titremesini heyecanı ozledim eşimede bahsetsem ne istiyosun ne ypalim dio ev işlerinde destekci yardimcı olurdu titiz bi insandı simdiyse ben tum gece uykusuz cocuğun başindayim gunduzde ev işi yemek ypyorum bebegime bakiyorum bunu bildigi halde etrafi dagitiyor camasirlarini tum odalari gezerek topluyorum sigara copunu dahi masanin uzerinde birakiyor dokmuyor ve bana uykumu iyi alamiyorim yorgunum kahvalti yokmu bu sabah diyor gomleklerinin utusunu begenmiyor. Tatli dille yardim istedimmi ben işten yorgun geliyorum diye bana kızıyor evde durdugunda benimle sohbet edip vakit gecirmiyor ya dışari cikiyor ya da koltukta uyuyor.
Yeni evliyken sevgiliyken cok elit luks mekanlara giderdik sıradan bi gun yemek yemeye bile aşırı luks yerlere giderdik şimdiyse gidersek haydar ustanın yeri gibi ya da esnaf lokantasına gidioruz :-D
Flortleşmeyi ozledim nasil o eski gunlerdeki gibi olabiliriz ki ne yapsam cok da yalnizim kimsem arkadasim yok sosyal medya kullanmiyoruz esim ve ben arkadaşlarimla evlendigimden beri gorusemiyorum eşim istemiyor konusabilecek derdimi anlatabilecek kimsem yok cok sıkıliyorum bi tek kocam oldugu icinde ondan ilgi bekliyorum hep onunla sohbet bari etmek istiyorum o da etmiyor işten yorgun geldigi icin eşim niye boyle oldu nasil eskisi gibi oluruz