!!!!!hamilelikle ilgisi olabilir mi yardımmm!!!!!!
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- !!!!!hamilelikle ilgisi olabilir mi yardımmm!!!!!!
-
26-09-2022, 04:40:33selam arkadaşlar dun sol kasığımda cok şiddetli batma oldu sabahtan akşama kadar surdu yurumekte zorluk cektim. ben 28 gunde bi adet oluyorum yarın cuma tam adetimin 28. gunu yarın olmam gerekiyo ama bende kuruluk yok adet oncesi akıntı kesiliyo ya bi hafta kala benim kesilmedi bu sefer ama cok fazla değil ara ara az ama akıntı geliyo rakı beyazı şeklinde oluyo sonra arkasından sut beyazı gibi akıyo ama azcık geliyo o kadar sarı akıntı falan yok ara ara başım donuyo gozlerim falan kararıyo ama hemen geciyo acaba hamile miyim bu sefer kızlar ellerim buz gibi ama yuzum sıcacık biraz ateşim var ve cok uşuyorum bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar cok heycan yapıyorum inşallah adet olmam da hamileyimdir eğer pazara kadar olmazsam p.tesi kan testi yaptırcam o zaman hamile olup olmadığım cıkar demi kızlar ben şubatın 13. de adet olmuştum arkadaşlar sizce erken mi davranıyorum biraz daha bekleyim mi p.tesi icin diyorum inşallah yarın adet olmam ama hic belirti yok ne belim ağrıyo nede karnım canım da tatlı falan istemiyo kızlar şuan bunları sizlere yazarken başım dondu ama anlık oluyo benim sizce neden byle oluyo heveslenmek ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum inşallah hamileyimdir: bu arada başıma sanki gel git bişiler oluyo ama anlık bişi bunuda bilen varsa soylesin neden boyle oluyorum...