Gune kavgayla başladık hayırlısı kızlar ben hastalık derecesinde kıskancım galiba. sabah camdan bakıyodum eşime. eşimle liseye giden kaynım var beraber arabayla gidiyolar gecerken okula bırakıyor. baktım net goremedim bi bayan vardı kv nin yanında kv ile konuşuyodu galiba dikkatlide bakmadım . eşim binip arabayi calıstırdı bu kızda bindi arkaya anaam benim nevrim dondu saydırıp sovdum bi yandan msj bi yandan eşimi aradım acmadı kaynımı aradım acmadı eşime msj attım buyuk ihtimal yanndakiler inince actı 5 dk gecmedi ama. bağırdı cağırdı yok namus bukadar basitmiymiş guvenmiyosam bitsinmiş. bilmem kimin gelini dedi inanmadım inanmıyorum değildi o. Zaten oyle yaşlı yada biz yaşında biri değildi daha ufaktı.
engelledi ben şuan sinirden kuduruyorum hÂla saydırıp duruyorm msjda . O kvye uyuz oluyorum şuan onuda suclu goruyorum kesin o dedi onun başının altından cıkıyo boyle şeyler biara da karşı komsunun kızına araba surmeyi eşim oğretsin diye diretti kavga etmiştik yok dediğim halde eşime ısrar etti. istemiyorum sevmiyorum oyle şeyleri . sorup sormamakta kararsizim gerci duşmana hassas noktanı gostermyceksin ordan vuruyolar sonra. ama cok ofkeliyim