Evet arkadaşlar ozet gecmek gerekirse, benim ondan koyamayacağımı artık anladı, 7 aylık suren bir ilişkim oldu. Bu ilişki tabiki hep kavgalarla gecti. Karşımda ki erkek beni elinin altında gordukce ilgisizleşti ve hep ilgi ilgi diye tabiri caizse dilenci oldum. Artık en ufak kavgalarda seni istemiyorum, git diyen biri oldu. Ve ben hep ona yalvar yakar artık ondan bir şey istemeyeceğimi, kavga etmeyeceğimi soyleyip tekrar donduğumde mağlum kadınız yeniden aynı şeyler konu dahiline geldi. En son ayrıldık, ama alışmış ki hep ben kabul ederim, yalvar yakar geri dondururum. Şu an sadece bir gun uğraştım ve benden beklenmedik bir şey yaptım. Artık yazmıyorum, aramıyorum zaten engelliyim lakin istersem bir şekilde ulaşabileceğimi biliyor. Bu durum onu şaşırtmış olmalı. Cunku;
Ebru ’dan hic gormediği şeyleri gordu şu an aranmayarak. Ben eminim ki bu insan bana geri donmez. Siz gecmiş yıllarınız da ve ya yakın zamanlarda boyle bir şey yaşayadınız mı? Ve hic donmez dediğiniz biri size geri geldi mi?