Gun gecmiyor ki bir pruz cıkmasın. Eşim 6aylık oğlumu sunnet ettirelim ikizler
doğunca hic uğraşmayız diyor aradan cıksın bir mevlut okutalım diyor. Adama diyorum ya ikizlerde erkek olursa tekrar mı sunnet telaşesi cıkacak diyorum. Onlar olunca duşunurmuş. Zaten ben uc cocuğun aynı anda sunnetiyle uğraşamazmışım diye surekli bir ikna cabası. Surekli cocuğun altını değiştirirken adam olacak benim oğlum acımayacak haha hohoho aptal saptal guluyor. Sanki bebe dile gelip evet baba ne iyi duşundun diyecek dehşet derecede bulantım var zaten oğlan huysuz surekli ağlayacak evi inanın yardımcı gelmese bok goturecek durumda adam nerde şuan icin olmasa da olur birşey var tutup onu uygulamak istiyor. Sunnetle de kalmayıp yemek odası olarak kullandıgım odaya ikizlere oda yapacakmıs. Yahu bı dogsun bakalım bı cınsıyetlerını ogrenelım daha erken dıyorum,yok gri-sarı yaparız kız da olsa oglan da olsa uyar dıyor. Bunları oğlanı kestirmeden once yapacakmışız ama. Oda mevlute kadar hazır olacakmış. Sankı sunnet mevludune gelenler ohaaa ikizlerin odası bıle hazır ne kadar da baba bir adam diyecekler.
Sunnet aradan cıksa cok zorlanır mıyım arkadaslar? Yada dogumdan sonra ıkızler bıraz ayaklanıncaya mı bırakmalıyım? Cevaplar ıcın tesekkurler