Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lutfen heyecanımı goz onune alarak yorum yapın şimdiden cok teşekkur ediyorum size. inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gun baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir suru supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu gorup gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun cok anlayışlı ve duşunceli bir kadındır) ama eşinin ailesi oyle değil şimdi duşununce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir cok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar duşuncesizce oturabilirler. Ki ilk gunumuz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle goruşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun icin nasıl bir yol izleyebiliriz bunun onune nasıl gecebiliriz? Şimdiden cok teşekkur ederim yorum yapan arkadaşlara. Sacma gelebilir ama gercekten cok kafamızı kurcalıyor bu konu.