kızlar merhaba 2 haftadır oldukca dengeli beslenerek kilo vermeye calışıyorum kilo verme konusunda hic acelem yok zaten 5 6 kilo kadar bişey vercem diye az az ve sık sık yiyorum.ancak bu beslenmemin 5. gununde bi karın ağrısı ile uyandım o gunde doktora kontrol icin gidecektim neyse hazırlandım gittim yolda kendiliğinden gecti ağrım 2.5 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum sorun testesteron yuksekliği.
doktor vajinal usg ile baktı sol tarafta folikuler kist oluşmuş dedi daha once hic ama hic kist gorunmezdi onumuzdeki adetle bunu atarsın sorun edilecek birşey değil dedi bu arada adetimin 16.gunuydu o gun.
ve cumartesi pazar pazartesi ve bugun surekli karın ağrısı ve kabızlık cekiyorum wc ye cıkıyorum ama cok zorlanarak ve az şekilde kasıklarımın ağrısı karnıma vuruyor kasıklarıma bastırınca ağrı şiddetleniyor bugun sağlık ocağına gittim dr bastırdı karnıma bişey yok falan dedi kabızlık icin ilac falan verdi acaba hamilelikte kabızlık ne zaman başlar ya şimdi hamile olabilirmiyim demicem zor doğal yolla gebe kalmam ama inanın neden olmasın diyorum kendi kendime allah nasip ettikten sonra neden olmasın.
adetime daha 1 hafta var olabilirmi sizce boyle bir belirti.
hamilelikte kabızlık!!!
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- hamilelikte kabızlık!!!