Cok buyuk sıkıntılar icindeyim bu hafta sonu erkek arkadaşım ailemle tanışmaya geliyor ama ben aşırı tedirginim, icimde korkunc bi huzursuzluk var.

8.5 aydır bi ilişkim var ayrı şehirlerdeyiz ayda bir goruştuk. Kendisi memur. Ben universite mezunuyum ikimizde 25 yaşındayız.

Ben sebeplere bağlanarak aşık olabilen biriyim. Mantığım asla geri planda olmuyor yeni biriyle tanışırken. Serserinin teki yine de cok seviyorum durumu yok yani bende. Bu zamana kadar cok aşık olduğum bi sevgilim olmadı kısa sureli olanlar oldu onlar da beni istemedi sevmedi.

Gelelim erkek arkadaşıma aramızda mukemmel bi uyum var coğu şeyi acıklamadan, dile getirmeden bile anlayabiliyoruz, anlaşabiliyoruz.
Cunku cok benzer karekterlerimiz var.
Eğlenebiliyoruz, konuşabiliyoruz, cok guzel bi iletişim var, saygımız var kısa sureli de olsa ilişkimiz asla kotu soz soylemedik ben guven takıntısı olan birisiyim ve cok fazla gel gitlerim olur her seferinde beni idare etti ve konusarak sorunlarımı cozdu.
Cok sadık, anlayışlı, asla yalan soylemez.

Bunlar tamam gelelim benim beynimi kemiren tedirgin olduğum konulara;
Ailemden 4 5 saatlik uzak yere gidicem evlenince.
Ekonomik olarak sadece kendisinin memur maaşı var ailesinin durumu iyi değil. (benim ailemin iyi)
Ailem bana bi maaşla hem duğun yapıp hem cocuk buyutebilecek misin vs sorular soruyor etkileniyorum.
Korkuyorum fakirlik yaşamaktan bende calışcam zaten ama evlilik surecinde ya ailemden ya da benim beklentilerimden cok cok aşağı şeyler olursa.
Ve surekli duğun masrafı ne kadar tutar nelerden vazgecersek daha ucuza gelir hesabı yapıyorum bu benim hevesimi kırıyor stres oluyorum buyuk sorumluluklar hissediyorum.
Diğer bi sebep ben giyime gorunuşe takık bi insanım karşımda bakımlı gormek istiyorum onu ama maalesef yok kendine giyimine onem vermiyor buda beni cok etkiliyor yine.

Sonuc olarak bazen tamam işte bu diyorum cok mutluyum istekliyim hevesliyim. Ama bazende ufak bi şeyle karşılaşınca vazgecesim geliyor.
Kultur olarak 26 27 yaşını bulan kıza kalmış gozuyle bakarlar ve erkek arkadaşımın karakteri de duşununce olmasını istediğim bi ilişki ama boyle ekonomik sebepler beni cok yoruyor.

Evlilik kararı icin nelere dikkat edilmeli? Aşk mı? Ki aşık olabilen biri değilim(mantıkli gelen bana cazip geliyor ya da zor gorunen)
Bu yaşıma kadar olmadı oturup bunu mu beklemeliyim??
Sizler nasıl evlendiniz boyle tedirginlikler yaşadınız mı mutlu mu oldunuz mutsuz mu??