Konuma resmen başlık bulamadim cok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugun bir arkadaşa cok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geciyor hayat geciyor yazık değilmi gencliğine dedi bende dedimki duşunuyorum elbette ama dedim doğru insan cıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geciyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende cok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle goruşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda oyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dunyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az cok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lutfen kendimi ovmek icin asla ve asla soylemiyorum cevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen soyluyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor cunku 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden kucuk olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş buyuk olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri cıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar buyuk olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende guzel bakimliyimdir bende turkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim cirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan cok guzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri secmeye calışıyorum yanlış anlaşılmamak icin bende dunya guzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu cok bile ama ben cok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan icimdekileri dokunce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır