Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette icinizde cokkk tecrubeliler vardır bu yuzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene once sozlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... cok uzuluyorum bu durum beni cok yıpratıyor .. cok ama cok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir turluu nasip olmuyor karşıma kimse cıkmıyor.. cevremdeki herkes bana diyor guzel kızsın ailen cok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz cok uzuluyorum ... butun arkadaşlarım evlendi hemde oyle guzel adamlar cıktı ki karşılarına kiminin cocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... cok ozeniyorum .. ailem de istiyor benim duzgun bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hicc karşıma kimse cıkmayınca onlarda uzuluyorlar benim uzuntume... kendimi yalnız issediyorum.. evet cok guzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek guzel mutlu vakit gecirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... duşunuyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de duzgun biriyle evlenemiyorum...gercekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. cok istiyorum.. bir gorseni cevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri cıkmaz karşıma ya bir tane mi