Merhaba hanimlar, sirf ozel hayatımı desifre etmek icin yeni hesap actim

uzun sureli sizlere fikirler veren birisiyim aslinda ama evliligim hakkinda sizin goruşlerinizi merakla bekliyorum bu sebeple yaziyorum
esim bana gore cok pinti ya da tutumlu birisi diyelim. Kullandigim peceteye bile karisir az kullansaydin ziyan etmissin vs. Evde her seye karisir yaptigim her seyde izi vardir yemek yapiyorum mesela hicbirsey demese bile kapagini acar bakar kalite kontrol yapar yada kivami gorunuse hakkinda yorum yapar. Yemeklerimi herkes begendigi halde elestirir tuzunu yagini kivamini pisip pismedigini artik neyi eksikse

cogu zaman cataliyla karistirir icinde ne var ne yok bazende cok temiz oldugum halde hep onun tabagindan bir seyler cikar

ona denk gelir iste. Surat burusturur begenmez bende onceleri hep aglar uzulurdum artik gec kendin yap derim hic acimam yapmam uzun surede ve bu sekilde baya bu huylarını azaltti diyebilirim. Kendisi cok temiz olduğunu soyler ama dislerini fircalamaz kulaklarini temizlemez tirnaklarinj kesmez giyimine ozen gostermez utusuz kirisik giydirsem giyer cikar paspaldir biraz ama kendisine gore cok temizdir hatta ben pisim ona gore

benim zorumla kisisel temizligine ozen gosterir. Ozel gunlerde hediye almaz artik ben kendim kizip gidip en pahali hediyeyi kendime almaya calisiyorum

akillandim yillardir uzul uzul soyle degisen bir sey yok. 10 yillik evliyim hizbirzaman luks bir yere yemege cikarmamistir gittigimiz yerler ozel gunlerde dahil esnaf turu lokantalar avmler durumculerden filan

ona gore hersey cok pahali. Ne gerek var. Bir kiyafet alsam gerek yok der ilk olarak fiyata bakar 35 den yukari ise burn kivirir. Ona gore 70 lira verilmez bir kiyafete ama ben alirim tabi zorla dinlemem. 101 bim şok turu magazalardan alisvris yapariz her 2liralik urunun onunde bile dakikalrimiz harcar hesap yapariz saatlerce hangisi ucuz diye. Ailemin yanina gittigimde farkediyorum coguseyi. Onlar eli bol kisiler. Alistim tabi bi evlilige ama cok yoruldugumu hissediyorum. Askim canim gibi guzel kelimeleri kullanmaz hitapsiz konuşuruz genelde. Sadece benimle degil ailemlede hitapsiz konusurz anne bana yada x amca demez. Bir hata yaptığında hep beni suclar ilk olarak. Ben altta kalmam tabikide. Bu arada kazanci iyidir hatta evliligimiz boyunca defalarca onun yuzunden buyuk meblalarda borca battik onun kaybettiği paralar yuzunden sıkıntı cektik ama benim aldigim 3 liralik seyi sorun etti hep. Insanlarla iletisimi iyi degildir derdini anlatamaz benimkide tam tersine cok iyidir. Genelde o konudaki sorunlari ben hallederim. Cogu seyi ben ustlenirim iade degisim bozuk olan biseyin servise gitmesi vs. Cok fazla iyi niyetlidir insanlar kullanir onu dalga gecerler cogu zamanda maddi olarak kredi cektirdijleri ve odemedikleride oldu artik ben kimseye para verdirmiyorum. Ama is isten gecti tabi cok sey kaybettik. Sevisme iside yok bilmez oksama opme 3 dk da işimizi bitiririz cogu zaman ben bosalamam bile cok tepku gosterdigim icin son zamanlarda dikkat eder oldu artik buna. Cok uzun oldu ama daha yazacagim cok sey var onlarida sonraya sakliyim ki bu destani birileri okuyabilsin

nedir bizim dururmumuz hanımlar siz olsaniz yapabilir miydiniz? Bu arada ben bu evlilikte sureklibagiran cagiran o ise susan taraf