karşıma 2011 yılında 25 yaşında biri cıktı. annem , dayımda kendisini cok beğeniyor seviyorlardı. cok saygılı duzgun birisiydi. onunda bana ilgisi vardı. o 31 yaşındaydı. ben seninle evlenmek istiyorum dedi ama oyle kaldı. ikimizde utangactık. ben ondan bekledim o benden bekledi , işleri cok yogundu.inşaat işiyle uğraşıyordu. koptuk.
ben 2013 yılında başkasıyla nişanlandım. ve aynı yıl ayrıldım. o da biriyle evlenmiş ve 3 ay evli kalmış. karşıma cıktı. ama nasıl ilgiliydi. kac kere işyerime geldi. benim hayalimdeki istediğim kişiydi. maddi durumu cok iyi olmuştu. 1.82 boyunda spor yapan birisiydi. ben kendime guvenemedim. adam ic guzelliğine bakan birisiydi ama beni beğenmez sevmez ileride dedim. bu surecte de yanımda a kişisi işe başladı. 1.60 boyunda benden 4 yaş kucuk ama peşimde fıldır fıldır. benden 6 yaş buyuk işi gucu olan goruntusu iyi birisine goruşmek istemiyorum diyerek bu kişiyle goruşmeye başladım. biri kucuk dediğinde kalbi buyuk ama diye savunurdum. ilk başta bana cok iyi davranıyordu. herkese ''o bana gore cok fazla , ben cok şanslıyım. '' bende şoyle duşundum benden iyisini bulamaz beni kaybetmemek icin bana cok iyi davranır. evlenmeye karar verdik , butun harcamaları bana yaptırdı. annemin evinde oturduk. takıları aldı. ve o kadar cirkinleşti ki başta kendini gosterdiği kişi değildi cok cirkef biri cıktı. ben merhametli , vicdanlı dediğim kişi aslında a değil diğeriydi. anlaşmalı boşandım bu kişiden. bir suru maddi kaybım oldu. evlenmiş ayrılmış oldum. işyerinde rezil oldum. oncesindeki nişan mevzusunu da biliyorlardı. kimse de o surecte birşey demedi , arkadan konuşmuşlar ''kendine yazık ediyor ona uygun birisi değil ''diye ama yuzume kimse birşey demedi. annem de birşey demedi. askerliğini yapmamış , benden 4 yaş kucuk , hicbir birikimi yok (sık sık babam bana evlenirken ev alır diyordu, dugune dogru babam annemi aldattı ondan bir kuruş almam deyip işin icinden sıyrıldı) , iddia oynuyordu ,surekli borcu vardı , sevmedim de sadece o cok seviyorum deyip duruyordu buna inandım sozune inandım. dedim gercekten seviyor beni. diğer tarafta benden 6 yaş buyuk , bana saygılı davranan ,benimle ilgilenen işten alıp eve bırakan birisi sadece dile getirmedi diye sevmediğini duşundum. nasıl yaptım bu hatayı diye kendimi yiyorum. hayatımı mahvettim.inşallah anlaşılır yazmışımdır.