merhaba arkadaşlar oncelikle hepinize hayırlı kazanclar diliyorum. yıllardır bu mesele uzerinde durdum. onceleri biliyorsunuz android uzerinden veya farklı kanallar uzerinden gmail acmak o kadar kolaydı ki ust uste binlerce kez acılabiliyordu. calıştığım kategoriler gereği surekli gmaile ihtiyac duyuyordum ve bunun yanında onay sistemlerine.. coook uzun uğraşlar verdim. araştırmalar yaptım en iyi en temiz şekilde nasıl acılır hesabını cok irdeledim. cerez temizliğidir ip değiştirmektir denemediğim yol kalmadı inanın. bir cok forumda telefon onay sistemleriyle ilgili bilgiler aldım scriptler kurdum vs vs... anlatsam roman olur anlayacağınız. hatta gmail acma taktikleri satan arkadaşlardan taktikler aldım. inanın hic biri de işe yaramadı.
ve sonunda birşey keyfettim. google bizi her turlu yakalıyor gmail acılan telefonun yada bilgisayarin ekran boyutları dahil kayıt altında arkadaşlar. acılan tarayıcı telefonun imei numarası vs. aklınıza hayalinize gelmeyecek yerlerden bizi bulabiliyor. demem o ki cerez temizledim vay efendim ip değiştirdim temiz gmail oluşturdum diye birşey yok. bize izin verdiği muddetce acabiliyoruz.
ama sonunda bir acık yakaladım ve bunu kullanmak istiyorum. gunluk ortalama 1k uzerinde mail acabileceğimiz bir sistem geliştirdim. bu sistemi inanın belki yıllarca araştırdım diyebilirim. sonunda bu mereti alt ettim ve sizinle paylaşma gereği duyuyorum. sozu fazla uzatmadan ip değiştirdim cerez temizledim sağlam gmail actım hesaplarını unutun. illaki bir yerden yakalıyor bizi. ben bunu aşmayı başardım darısı ihtiyacı olup da uğraşanların olsun inşallah. zamanı geldiğinde bu geliştirdiğim sistemi cekiliş yaparak bir kac kişiye hediye etmeyi duşunuyorum. sağlıcakla kalın.