Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyisinizdir umarım. Bandan gozumu acıp şuraya bi konu acma fırsatı bile bulamadım. Mune konumu okursa şayet ona bir kez daha buradan "ZALIMSIN MUNE" demek istiyorum...
Şimdi bu konuyu neden actım. Hamilelikle beraber başlayan sorunlarım icin actım. Onceden hamile kalmak icin kafa utulerken şimdi de hamile kaldım ama dertlerim bitmediyle kafa utulemeye başladım. Haklısınız arkadaşlar bir yerlerimde boncuk arıyorum ben...
İlk 4 ayı iştahsızlık,bulantılar,tiksinmelerle itişmeler kalkışmalar bitirirken şimdi ki 2 ayımı da Âdeta bir manda,cammışş,sığırı azmış kudurmuş gibi yiyerek geciriyordum ki bir kac gun once hamile kalmadan 56lı kiloları asla gecmeyen ben o tartıda koskoca 72 kiloyu gordum ve daha 6. Ayımdayım.
Aile hekimim tabi bastı azarı en rahat gecirmen gereken doneme 16 kiloyu nasıl sığdırdın pess dedi. Bence adam cuşş dememek icin de kendini zor tutmuş olabilir.
Tabi ben hırs ettim falan sadece salatayla oğun gecirerek 2 kiloyu verdim. Hastahane kontrolum de ayın 5inde ama kafamda deli deli sorular donuyor.
Ben obez mi oldum farkında olmadan?
Gebelik şekeri nuksetmiş olabilir mi?
Eğer oyleyse belirtileri neler nasıl anlayabilirim? Şuan mesela boğazıma cuşş diyebiliyorum sanırım şekerle alakası yoktur.
Bana yardım edin ben nasıl beslenicemmmm?
Ve diğer takıntılarım sanki birileri tarafından cekerek surdurulmuş kırmızı cizgili koca memelerim?
Tum vucudumdan bağımsız buyuyen tahıl ambarı gibi olan totom?
Doğum yapmış arkadaşlarımın karınlarının doğumundan seneler sonra duzelmedigini gorup ya benim de mi boyle olacak diye beynime yer eden kaygım?
Vucudumdan sanırım utanmaya başlıyorum ben bunu nasıl atlatıcam?
Doğumdan sonra duzeliyor deyin eskisi gibi olacaksın deyin... Ya vazgectim teselli etmeyin bana gercekleri soyleyin.
Fizik konusunda aşırı takıntılıyım boyle darma duman kalmayacağım değil mi???