Okulda bir fizik hocamız var o kadar gıcık bir insan ki.sene başında siz kac alırsanız alin ders icinde katilirsaniz gecersiniz diye bize guvence vermişti. 45 aldım dun konuştuk 65 al gecireyim diyor. Ulan slk herif o puanı alsam kendim geciyorum. Bir test kitabi var okul satıyor tum sorular ordan cıkmış sınıftaki kimse de almadı. Acıkcası kaliteli degil almak istemedim. Surekli diyor alin alin alin. Bende dayanamadım dedim ki " hocam yayınevi onermek yasak değil mi bu yayın evi sponsor mu oldu zorluyorsunuz" falan. Meğer cidden sponsor olmuş. Neyse bizim sinifta İlayda diye bir kız var abi adam sadece dersi o kıza anlatıyor. Ama gormeniz lazim sanki sınıfta bir tek o var ona bakıyor anlatırken 'ilayda soruyu anlat, olayda gel coz , ilayda şu bu... Parmak kaldiriyorum cozmek icin bakan yok. En sonunda aglayacaktim dedim ki " hocam isterseniz biz cıkalım siz olayda ile işlemeye devam edin" yok boyle birşey ya vallaha delirdim. Hoca da sende ver cevabi senle de işleyelim falan dedi. Bende dedim ki" ilaydadan kafanızı cevirip bu tarafa bakarsanız zaten gorursunuz parmak kaldirdigimi" sonra arkadan ilaydanin arkadaşı Dilara "hocam o cozsun soruyuuuu" falan dedi. Bu kızlar başka derse katilmiyorlar tek bu derse katılıyorlar ben butun derste basarili bir oğrenciyim denemelerde sınıf birincisiyim. Dilimi isirdim o kıza orda diyecektim " bir bu derse katiliyorsunuz zaten al kalk başımın gozumun sadakasi olsun" diye diistiyorsunuz" o da demedim. Hoca da sende cevap ver parmak kaldırma falan dedi. Ben epilepsi hastasiyim sesten rahatsız oluyorum "herkes bağırarak soylese ne olur boyle ders mi işlenir parmak kaldiralim" dedim. Sonra bir de şey dedim "ben butun derslere katılan bir oğrenciyim bu derse katilamiyorum sizce sorun sizde mi bende mi" dedimm adam bir mort oldu gorseniz... Guluyor anca. İsmin nr senin dedi bende soyledim işte. Dedim ki sonra "ne o hocam sozlulerim icin mi istiyorsunuz o da " yok tahtaya kaldırmak icin " falan dedi. Sonra diğer soruya ben kalktim yaptım. Başkalarını da cıkartmaya başladı falan. Dobra bir insanım sizce kotu mu yaptım? Ama oylr onlar karşılıklı cozuyor konusuyor falan ben anlamadım hic.