Merhabalar herkese, acılmış olan boşanma davam icin yeni bir avukat ile anlaştım, onceki avukatımla bazı problemler yuzunden uyum icinde yolları ayırdık. Bu yeni avukat beyle bugun goruştuk ve cok değişik diyaloglar yaşadık. Ben genel olarak cok rahat bir insan değilimdir, her girdiğim ortamı hemen benimseyemiyorum. Ve de ustelik boşanma konusu, geriliyorum, huzursuz hissediyorum. Kendimi ifade edebiliyorum bu konuda problem yok. Sadece uzucu olaylar, anlatmak falan beni huzursuz etti, sesim titremis olabilir. Kendime de kızgınlıklarim var, nasıl izin verdim diye ama gecmişi değiştiremiyorum. Salakca evlilikte kendimi ezdirdigimi biliyorum, eş denen mahlukun psikolojik şiddetinde n ben olmaktan cıkmış, onun soylediği hakaretlerin bende olduğuna inanmıştım. Uzgundum de, anlatırken de ezile buzule, buyuk bir utanc icinde anlatıyordum. Avukat benim bu halimi anlamadı mı, bilmiyorum. Calışma masasında dosyaları inceliyoruz (Rahatsızlık veren bir yakınlık da yok araya bir insan sığar) Rahatsız olduysaniz diğer masaya gecelim dedi. Diğer masa dediği de standart masa ve masanın onunde sandalye var.( KlÂsik goruşmelerin yapıldığı masa - masanın onunde sandalye.) Hayır, rahatsız edici bir durum yok ki, olaylardan rahatsız hissediyorum dedim. Aradan beş dakika gecti yine rahatsız hissediyorsa n diğer masaya gecelim, ben abin sayılırım dedi. Olayları beni huzursuz hissettiriyor, sizlik bir durum yok dedim. Belli bir zaman sonra yine tekrarladı, rahatsız oluyorsun sanki surekli şal in ile oynuyorsun dedi. (Kapalıyım, şal omzumdan duşunce duzeltiyordum) Bundan rahatsızlık hissetmiş. Ben şal duzgun olmayinca rahat etmiyorum, ustune bu olaylar beni huzursuz hissettiriyor, sizlik hic bir şey yok. dedim. Tamam dedi ama anlamadım, sonucta keyfi şeyler anlatmıyorum, neden bu şekilde defalarca tepki vermiş olabilir? Ustelik tek de değiliz stajyeri de var. HÂl gerginim