kızlar selam,

nasıl anlatacağımı tam bilemiyorum ama zaten maddi zorluklar icindeyim bir kısmını benden başkası bilmiyor.

ablam gecen ay kredi kartımdan 600 liralık mutfak alışverişi yaptı ve bana ayın 1inde odeyeceğini soyledi ben de odemelerimi buna gore ayarladım. ama ayın 1inde 300 tl gonderdi sadece. eşi eve bu ay para getirmeye başladı yani maaşını dun aldı. ben de dun bekledim gelmeyince bu sabah ablamı aradım sordum odeme yapmam lazım diye, bana 'sen hic odemedin mi bunun icin mi arıyorsun tamam akşam hallederim' dedi.

yani bu tavra ne gerek var ben onun evine yeğenlerime gitsin onlar yesin diye gule oynaya verdim alışverişi de beraber yaptım onunla. hatta en başta 200 tl istedi benden 5 kuruşum olmadığını soyleyince de kartı kullanmak istedi 200 oldu size 600 lira benim sucum mu geri istemem benim param değil ki bu?

gecen yıl ısrar ede ede şahıs firması actırdı bana benim uzerime ben de tam onun enayisi zaten gittim actım battı tabi ordan kalan vergi ve bağkur borcum hala var 6 7 bin tl civarı.

yani kızlar ben anlamadım istedim diye ben mi hatalıyım şimdi? uzerime senetle kıyafet alıp odemediği bile oldu ben odemeye calıştım ne yapayım gucum yok eski konumu bilenler bilir boşanmadan sonra zaten cok borc kaldı uzerime...

ben ne yapayım anlamadım bir daha isterse ne bahane edip de vermeyeyim sizce? kendimi kullandırmak istemiyorum artık