ya biliyorum eski konularımı az cok bilen herkes sıkıldı artık ama valla anlatabileceğim ve anlayabilecek kimsem yok,ben de buraya yazıyorum işte.
şimdi benim gecen sene sevgili/flort tarzında olduğum bir cocuk vardı, gercekten cok da hoşlanıyodum ondan ama tek sıkıntı ufak şeylerden kavga cıkartıp duruyodum. sonra bir kere yine bu kavgalardan biri sonrası kustuk ama ben barışırız diye duşunurken araya baya zaman girdi ve oyle kaldı yani aslında bitti gibi oldu son konuşmamızda cok istemiyorum artık gibisinden bişey dedi cunku, ben yine barışırız falan zannediyodum ama cocuk bu sene sevgili yaptı. ve kız gercekten guzel hani okulda coğu kişinin beğendiği bir kız hareketleri falan da havalı burnu havada tiplerden. kızdan gercekten hoşlandığını goruyorum ve canım inanılmaz yanıyor kabul edemiyorum bittiğini. cok kıskanıyorum ya ben boyle uzgunken onun mutlu bir ilişkisi var cidden aylardır toparlanamıyorum.

ve en buyuk sıkıntım da bu sene universite sınavına gireceğim ama ne kadar denersem deneyim burda yazılan şeyleri ne kadar ciddiye alırsam da alayım bir sonraki gun onları yan yana mutlu goruyorum ve gercekten gucum kalmıyor. dayanamıyorum ya nasıl bu kadar kolay unuttu her şeyi. belki de sadece anlatıp rahatlamak icin yazıyorum bilmiyorum ama cidden ben ilişkimize onem vermiştim ve onun o kadar da onemsemediğini gordukce cok kotu oluyorum, o kızın yerinde ben olmalıydım diyorum bazen. her gorduğumde karnıma bir ağrı giriyor ve cidden napıcam bilemiyorum. ders calışamıyorum en kotusu bu sanırım.