3 yıldır 90 kişinin bulunduğu bir iş yerinde calısıyorum. İlk geldiğimde her şeye o kadar hevesli, insanlara karşı o kadar sıcakkanlıydım ki, zamanla aynı insanların kendine laf bulabilmesi icin herkesi her şeyi -tabii beni de- sohbetlerinde gayet rahat kullandıklarını duyunca soğudum hepsinden. Konuşmayı hep sen başlattığın, surekli alttan aldığın zaman senden iyisi yok, sanki bilerek secmişler bu insanları ve bir araya getirmişler.. Benden buyuklerin dedikodularını, yaşıtlarımın sahteliklerini gorunce iyice icime kapandım. Konuştuğum bir kac arkadaşım var, başka kimseyle konuşasım bile gelmiyor o kadar soğudum. Neyse, bir kac haftaya ayrılıyorum bu şehirden ve buradan gidene kısa bir veda toreni yapılır, vedalaşılır falan ama ben bu toreni istemiyorum. Tek tek birimleri dolaşsam yine torenden farkı kalmayacak. Bir kac arkadaşım ve daha once calıştığım birimlerle vedalaşıp gitmek istiyorum sadece.. tabii gittiğim fark edilince arkamdan bayağı laf edilecek.
Ama hic icimden gelmiyor, sizce şart mı herkese veda ederek gitmek? Siz olsanız yapar mıydınız?