Merhaba, 15 yıllık evliyiz. 3 evladımız var. 13, 8 ve 6 yaşındalar.
Eşim ile geniş acıdan bakıldığında aslında abartacak sıkıntılarımız yok.
Ben cok sosyal bir insanım. Arkadaşlarım ile vakit gecirmeyi seviyorum. Konuşmayı paylaşmayı seviyorum. (Şunu da belirteyim ada da yaşıyoruz o yuzden sosyalleşme imkanları kısıtlı aslında 5 yildir buradayız)
Ev hanımıyım, sabahtan oğlene kadar cocuk bakıyorum evimde. Kendi cocuklarım okulda iken.
Harcligimi cıkarıyorum.
Ev işi, yemek, cocukların tum sorumlulukları bende. Eşime şunu yap demeden yapmaz. Benim ve cocuklar ile ilgili cok az bilgiye sahip. Cunku ilgilenmiyor.
Kendisi sabah ise gider, akşam gelir yemek yer bir saat uzanır tv karşısında sonra saat 8 gibi cikar ve 11-12 gelir. Cocuklar cokran uyumus olur bende yatiyorum cogu zaman. Kendisi 1-2 de yatar. Hic bir paylasimimiz yok, biz anlatirsak dinler o kadar.
Ev ile ilgili yaptığı tek şey, hafta sonu akşam yemekleri. Hic bir ihtiyacımızı eksik etmez. Ama ilgisiz ve asosyal işte.
Ailece goruştuğumuz arkadaşlarımız 1 cift var sadece. onlar la da senede 1-2 kez anca. Bizimle disari cikmaz. Bizimle yemege vs gitmez.

Kendimce şoyle değerlendiriyorum. Ben yurtdışında buyudum, okudum cok sosyal bir cocukluk genclik gecirdim. Okumayı kendimi geliştirmeyi hic ihmal etmedim. Cocuklarıma nasıl faydalı olurum diye hep araştırırım okurum. Cocukların 3 u de okullarında cok başarılı.
Eşim in ailesi biraz geri kafalı mı desem nasıl desem eski kafalı (her biri ile de aram iyidir severim bu arada) Eşim memur. Aslinda bir cok konuda cok bilgili ama paylasmiyor bizimle.
Benim arkadaş cevrem sanat muzik bilim ile ilgilenen insanlar ile dolu iken, kendini kabul ettiremeyecegini aralarinda zayif kalacagini duşunuyor diye tahmin ediyorum. Kendisi neden katilmak istemiyorsun diye sorunca sevmiyorum ben diyor sadece. Ama kendisi her akşam kahvede. Ayrıca mizaci da sert biri. Evdeki soguk tavırları ile hepimizi geriyor.
Taktir etmeyi teşekkur etmeyi anlayışlı duyarlı olmayı bilmiyor. Sizce de en mantıklı olan yollarımızı ayırmamız değil mi?
Buyuk kızım lgs ye girecek bu yıl onun icin sabredecegim. Hep mi boyleydi diye soracaksınız zaman zaman normal davrandığı da oluyor ama cok nadir. Genel hali bu şekilde. Eskiden cok takmıyordum ama artık cocuklar buyuyor ve katlanamıyorum bu hallerine.