Eski sevgilime hala cok aşığım.. biz ayrılalı 2 bucuk yıl oldu ama zaman zaman bana yazdı, tam manasıyla hic kopmadık. Ben hep onunla barışmak istedim ama o tedirgin olup buna hic cesaret edemedi. İki hafta onde kendisiyle goruşmek istedim ama bu defa ona duygusal bir mesaj yazdım, o yine karamsar davrandı ama ben “yaşamadan bilemeyiz, en kotusu ne olabilir? yine başaramazsak bu defa adam akıllı ayrılmayı başarırız belki” dedim.. bunun uzerine benimle goruşmeye geldi, cok guzel vakit gecirdik, eskileri andık gulduk duygulandık vs.. beni cok sevdiğini soyledi defalarca. Vedalaşırken de yeniden goruşeceğimizi soyleyerek gitti. Ben tabii bunun uzerine duzenli konuşuruz diye duşunuyordum ama benim yazmam dışında ondan bir iletişim almadım. Hatta “şimdi sana sarılsam uzun uzun..” diye bir mesaj yazdım ve ondan “asla hayır demezdim” diye bir yanıt geldi. Benim cevabım da “oyleyse goruşmeliyiz ki sarılabilelim” şeklindeydi.. bu mesaja tam uc gun cevap vermedi. Ben de cok kırılarak kendisine bir daha tek kelime etmedim. 3. Gun bana şu mesajı atmış; “bir kac gune gelmek istiyorum yanına, bu hafta cok yoğun gecti”
Sadece şu cevabı verdim; “anladım haberleşiriz” bu şekilde yazma sebebim de hem kırgın olmam hem de gurur yapmamdı. Uc gun daha gecti ses yok şu an.. Şimdi sizlere sorum şu; benim yazdığım cevap cok mu sert olmuş? Ona kotu şeyler mi duşundurmuştur sizce? Yoksa eninde sonunda yazar mı.. Ayrıca bu onemli bir detay mı bilmiyorum ama bu zamana dek benimle iletişim kurmaya calışan hep o oldu, ben onun hayatına hic bir zaman karışmadım, sızmaya calışmadım. İlk kez bu son seferinde ben kendim onunla goruşme teklifinde bulundum..