Iyiaksamlar kk bayanlari

Konu esim ve ailesi 38 yasindayim ikinci evliligim esimin ilk evliligi.ilk esimden cocugum yok.Simdiki esimlede 2.5 yildir evliyiz.

Esimin annesi ve kizkardesi ile cok sorun yasadik sorun esimin anneci olmasi ben a dersem gidip ailesine bcd olarak anlatmasi beni surekli onlara kotulemesi vs

Aile sirketleri var keseleri bir varlik icinde yasarken herkes ben yokluk icindeyim cunku annesi kardesi sevmez beni.

2 gun once arabada esimle kavga ettik sorun gene ailesi esim istiyorki surekli beraber olalim ama calisiyorum ve cok yogun oluyorum eve geldigimdede yemek utu vs onumu zor goruyorum.Buna ragmen yinede haftanin 4 gunu kesin gorusulur.

Aksam vakti arabada tartistik ve bana hakaret etti cigirimdan ciktim bagirdim beni otobanda benzinlikte birakti ve gitti taksiyle eve dondum ama otobanda taksi bulmak 45 dk aldi kimse durmadi hava da karanlik olunca agla agla kotuydu yani

2 gundurde eve gelmiyor ben ise gidip geliyorum ailesine yalan yanlis abartarak birsuru sey anlatmis onlara gore ogullari hakli ben hep kotuyum gerci o kismi dusunmek istemiyorum

Kenarda birikimim yok malesef ayin 25 de maas alicam .Ailesinede kendisinede soyledim bu is bitmistir altinlarimi almak kaydiyla anlasmali bosanmaya varim dedim. Bana surekli evden git evi bosalt diyor oysaki kira bu ev ve ben kirasini oduyorum 2.5 yildir.

Sizce gitmelimiyim yoksa omu gitmeli gerci eve gelmiyor ama birkac parca giysisini alip gitmis ben isteyken.Aileme henuz anlatmadim babam kanser tedavisi goruyor uzmek istemedim onlari

Aldigi ev esyalarini onun alip gitmesini anlasmali dava acmasini ama altinlarimi alicagimi belirttim.