merhaba hanımlar
sizlere danışmak istediğim bir sorunum var
şoyle kii bir evlilik yaptım malesef husranla sonuclandı,bebeğimi kaybettim kandırıldım vs derken insanlara olan guvenimi de kaybettim.cok yıprandım cok kırıldım ve artık bu tarz buyuk sorunlarla karşılaşmaktan da cok korkuyorum.ayrılalı 3 sene oldu.3 senedir hicbir erkekle goruşmedim.goruşmek istemedim.zaten pek goruşmek isteyen de olmadı.
asıl konuma geleyim.cok yakın arkadaşım yaklaşık 1 senedir beni kuzeniyle tanıştırmak icin uğraşıyor.adamı tanımıyorum.sadece fotoğrafını gordum.Allah gunah yazmasın hic tipim değil yani ben de dunya guzeli değilim sonucta ama yaniii yok icim ısınmıyor bir turlu.ama arkadaşım cok ısrar ediyor hatta annesiyle birlikte ısrarcılar.sadece yuzyuze bir sefer de olsa goruş diyorlar.
evlenmeyi yuva kurmayı cok istiyorum ama cok korkuyorum.şimdi hoşuma gitmeyen birisiyle de goruşursem bu korkum daha cok artmaz mı? hem onun da kalbi kırılmaz mı?kafam cok karışık.ne yapmam lazım bilmiyorum.zaten adam hic evlilik de yapmamış.gerci anlatmışlar beni.olsun durust, guvenilir olsun yeter falan demiş.ama bilmiyorum işte yani evet yuva kurmak istiyorum tekrardan ama herhangi biriyle de değil tabi.
siz olsanız ne yapardınız? en yakın arkadaşınız size boyle bir teklifle gelse tipiniz olmasa da sırf adam iyi diye goruşmeyi kabul eder miydiniz?
karışık yazmış olabilirim affola