arkadaşlar merhaba 15 aylık evliyim normalde eşim korunuyor, ancak 2 aydır takvim yontemiyle korunuyoruz..aslında haziran ayında hamile kalmak istiyorum pek cok yonden rahat olacak benim icin tabi Allah hayırlısıyla versin..
olursa uzulmeyecem olmazsa da şimdilik uzulmeyecem...
şimdi gelelim konuya...
kızlar 31 martta adet oldum 6 -7 nisanda korunmasız ilişki oldu.daha sonraasında da geri cekilme yontemini denedik..3 gundur kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor belimde de ağrı oluyor...ve anormal şekilde yoğun akıntım oluyor..icime bi kurt duştu yani farklı hissediyorum normalden..hic boyle kasık ağrım olmamıştı...
bugun dayanamadım doktora gittim..uşutmuş olabileceğimi duşunuyorum.yine de bi doktora danışayım dedim..kadın şimdilik gebelik anlaşılmaz diyor..acaba kan testinde cıkmaz mı ya??enfeksiyon icin vajinal muayene istedi ona da ben hazırlıksızdım..okuldan erken cıkınca duşunup duracağıma gideyim dedim pat diye oldu yani..
aslında eşime haber vermeyecektim ama işim uzayıp eve gec kalacağımı anlayınca mecbur soyledim koşa koşa yanıma geldi resmen gozleri parladı adamın eşim cok istiyor da...hayaller kuruyor,planlar yapıyor..onu oyle gorunce ben de hemen istemedim değil..
bu arada kadın 21 inde gelin yumurtlama testi yapalım isterseniz dedi kabul ettim ben de..nasıl yapılıyor bu test bilgisi olan var mı??birde 21inde kan testi yaptırsam gebelik belli olurmu?
uzun oldu heyecanı mı mazur gorun )))