Arkadaşlar merhaba bir suredir uyeliksiz takipte idim ama danışmak istediğim bir durum var fikirlerinize ihtiyacım var.
3 yıllık evliyim ailelerimiz aynı şehirde biz 12 saat uzakta yaşıyoruz her iki aileden de. Karakterim gereği kimse ile fazla samimi bir ilişkim olmadı olamazda hicbir zaman. eşimin ailesi ile de oyleyim ki senede 2 en fazla 3 defa goruşuruz zaten aşırı samimi olunacak şeyler yaşanmadı hep bir mesafe var. Mesela haftada bir gun ben ararım onları birgun de onlar beni arar ikidefa konuşmuş oluruz. Ama eşim kendi ailesi benim ailem yada başka herkesi oyle sık arayıp konuşayım diye duşunen bir tip değil. Hep benim ittirip kaktırmam ile arıyordu bende bir suredir soylemiyorum.
Gelelim asıl konuya. Benim Annem babam bizi ziyarete geldiler gelmeden birgun once annem yanımıza geleceklerini eşimin ailesine soyluyor istediğiniz birşey var mı gibisinden. Kayınvalide de direkt oğlunun annemi babamı arayıp aramadığını sormuş. Annemde karşılığında " benim eşimde(yani benim babam) oğlun(yani eşim) bazen hic aramıyor bizi" diyor bende "onlar gurbette yalnız başlarına kalıyorlar bizden de beklerler buyukte olsak. hem kucuk onlar biz arayalım ki onlarda zamanla oğrenirler. " diyorum demiş. Sanırım uzun suredir ailesini aramıyor onlarda oğullarını aramıyor. Eşime sormadım hic Ki anne babanı ara demek bana sacma geliyor. Anne babasını aramak isteyen arar diye duşunuyorum. Annem birde" benim kızım arıyor mu " demiş oda" cok şukğr" demiş. Sizin duşunceniz nedir cok sacma bir konu ama benim aklım almadı bu mevzuyu. Oğluyla sorunu olan oğluyla halleder benim ailemi neden işini icine sokuyor anlamıyorum. Sizce bu durum ne cok merak ediyorum Ya