Evliliğimle ilgili buyuk kucuk demeden bir cok derdimi burada paylaşıp fikirlerinizi dikkate almıştım. Evliliğimizin 2. yılını da doldurduk.Butun sorunları aştık derken yine dertler bitmiyor. Eşim jandarma eğitiminde. Bense ailemde kalıyorum.Hanımla eşim oncden asgari ucretle calışan biriydi. Şimdi memur maaşı alıyor. 5700.Fakat gelin gorun ki bu para cok şeyi değiştirdi. Şimdilerde kocamdan eser yok. Bekar adam gibi 300 liraya traş makinesi alıyor. Evde bile değil. Askeriyede eğitimde. Sonra hafta sonu izinlerinde gezmediği Avm, mekan kalmıyor.Telefon uygulaması var maaş kartının banka hesabının. Ben girip bakıyordum nereye harcama yapıyoruz bu ay nereye cok gitmiş falan diye. Ama gercekten de not defterim vardır nereye para vereceğim nereden para alacağım hepsini tutarım. Car cur etmem paramı, tutumluyum. Şimdi ise eşim bankanın mobil uygulamasına girip parayı nereye verdiğine bakmayayım diye direniyor.Surekli işe yaramaz pahalı şeyler alıyor.Ama ben gecen kış doğalgaz kira su elektrik yuzunden bir tane ekmek alacak paramız olmadığı zamanları hic unutmuyorum. İstiyorum ki tutumlu olup, evse ev arabaysa araba ya da bir bankada birikim yapmak istiyorum. Ama eşim surekli bana benim param karışma diyor. Bu o kadar ağır bir şey ki. Surekli para isteyip, kuafor salonu kuafor salonu, Alışveriş merkezi falan gezen biri değilimYanlış anlaşılmasın tabiki gidiyoruz ara ara ama eşimden para istryip de butun parayı oralarda harcamıyorum.Eşim net cizgi koydu benim param karışma deyince bende artık kendi icimde bir daha hic bir şeye karışmayıp, en ufak ihtiyacımda bile para istememe kararı aldım.Ha bir de tabiki tetikte para bekleyen ailesi var.Gorumcem arıyor eşimi abi doğum gunum diye.bir ay sonra da kayınvalidemin doğum gunu.Eşim paralanınca surekli arıyorlar. Ama eşim asgari ucretliyken ben vardım yanında.Jandarma olamadı ilk sınavda kaldı.Gozunde gozluk var diye. Sonra eşim annesinde para vardı bilezik yaptı koluna .vermedi eşime sana para vermem diye bağırmıştı.Ben kacarak evlendim.Ne duğunumuz oldu ne bir şey.İki bileziğim vardı onuda eşime verdim. Gozunden lazer ameliyat olsun once sağlığını kazansın sonra da meslek sahibi olsun da gidelim onlarla aynı şehirde durmayalım diye .Kayınvalidem surekli gorev yeri cıkınca oraya gelmek istediğini soyluyor. Ben istemiyorum. Cunku kufurler, hakaretler, uzerime bile yurudu.Fakat ben kaldıramıyorum,unutamam bu yaptıklarını. Psikolojik sorunları var bence.Oyle olmasa bir benimle anlaşamazdı ama o herkesle aynı. Şimdi eşime cok iyi davranıyorlar sırf para icin.Ve ben ne yapacağımı hic bilmiyorum.