Merhaba lutfen yardımcı olur musunuz. Eşimle 1 yıldır ayrıyız. Cekismeli davamız devam ediyor davayı ben acmıştım. Bu surecte cok gelgitler yaşadım o bana hic ulaşmadı ve ben dayanamayıp onunla konuşmaya calıştım. Boşanmış olarak yeni hayata asla alışamadım 1 yılım odamdan cıkmayarak gecti bir de cocuğum var. Eşime icimi doktum neden boyle olduk, ne beni dava acmaya itti icimi doktum cevap vereceğini beklemiyordum. Cevap verdi konu uzamaya başladı. Boşanma davası actığım icin bana cok kırgın, bizim beraber olamayacığımızı anladığını, istemediğini soyluyor. Benim de boşanma davası acarkenki sebeplerim haklı sebeplerdi ve bana sen haklısın hatalarım var demiyor, sen bana nankorluk yaptın ben şoyle iyiyim sana şoyle iyilik yaptım diyor. Ben de evet soylediklerini kabul ediyorum diyorum ama sadece ben haksız değilim diyorum kabul etmiyor. Ben de acıkcası dayanamıyorum cok uzuluyorum. Geri evime gitmek istiyorum. Ama beni eskisi gibi sevmediğini soyluyor. İstemediğini hissettiriyor ama yalvarıp ailesiyle filan goruşursem o şekilde donuşu olacağını hissettiriyor. Caresiz kaldım hatalarını kabul etmeyip bir de ustune ailesiyle goruşursem ilerde benden hic cekinmez uzerse geri adım atmaz diye korkuyorum. Ama evimi de cok ozledim ailemin yanında yaşıyorum. İnsanlar bana uzulerek bakıyor. Evlilikteki halimden daha mutsuzum. Yol gosterebilir misiniz buraya yazabilmek icin yeni hesap actım