Herkese merhaba arkadaşlar.. uzun zaman oldu..Sizlere bi kac gundur yaşadıklarımı anlatıp o guzel yorumlarınızı duymak istiyorum. 3 yıllık evliyim, ve yaklaşık 2 sene once duşuk yaptım ve uzunca bir ara cocuk duşunmedim takii gecen aya kadar.. ama gecen ay okadar calışmalarıma rağmen hasta oldum.. bu ay ayın 8'inde hasta olmam gerekiyordu olmayınca dun yani ayın 11'inde idrar testi yaptım ve iki cizgi (cok şukur) bu sabahta erkenden hastaneye koştum beta hcg yaptırdım ve değerim 1605 cıktı hala inanamıyorum hastalığımın ustunden bugun tam 4 gun gecti bu değer cook yuksek değilmi??? duşuk yapacakmışım gibi hissediyorum

( her an kaybedecek gibi... korkuyorum.. yuksek cıktığı icin dış gebelikten şuphelendimm bugun saat 5'e hastaneye randevu aldım daha erken gitmek isterdim ama malesef calışıyorum

(( doktor umarım keseyi gorur dua edin lutfen.. aranızda adet gecikmesi 4 gun olupda beta hcg değeri 1600'lerde olan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olurmusunuz? şimdiden cook teşekkur ediyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..