Merhaba hanımlar.
Dun geceden beri cok kotuyum... Daha once de bahsettiğim bir sigara bagimliligim var malesef. Esiminse pek haberi yok. Daha once bir kac kez paket gorup icmememi istemişti. En son da soz verdim bir daha olmayacak diye. Uzun bir sure olmadı da ama sonra tekrar başladım

Dun gece de eşim paketi gormuş. Uyuyordum cantamda birşey buldum dedi (telefonumu istemistim onu ararken bakmis. Yoksa cantama bakıp duracak biri değil)
Beynimden vurulmusa dondum. Eşim boyle zamanlarda hic konuşmaz. Bu defa da aynen oyle yaptı yattı hic konusmadi. Ben ozurler diledim ağladım, yalvardım... O sadece guvenimi mahvettin dedi ve haklı da. Gece boyunca ağladım uzgun olduğumu soyledim... once elini cek demişti ona dokundugumda yatarken elini tuttum ayağım ayağına degiyordu ama o uyuyor muydu uyumuyor muydu bilmiyorum. Sabah yuzume bile bakmadan gitti. Kapıda gonderirken bile bakmadı asla hatta asansor bile beklemedi indi gitti

Biz birbirimizi cok seviyoruz. O kadar pişmanım ki... Ama yapamadım işte. O da bana yapamadigin yerde yanıma gelip yapamıyorum deseydin dedi. Ben de kardeslerimle konuştuğumu ne yapacağımı bilemedigimi soyledim. Zaten gece iki uc cumle ancak kurmuştur.
Ne yapayım da gonlunu alayım aşırı uzgunum ya cok mutsuzum. Hak etmedi o boyle birşeyi...
11. Sayfada guncelleme yapıldı. Teşekkurler herkese.