Kızlar selam
Genelde insanlar bana cok rahat laf soyluyorlar kalp kırmaktan cekinen bir insanım. O huyumu biliyorlar.
3 gundur başıma ağrılar giriyor.hhalam cattı 3 gun once.Bbabannemler yayladaydı şimdi Şehre geldiler. Geleli 5-6 gun oluyor. Neyse hhalam bana sordu gittinz mi diye.Bende oğlum ve ben cok hastaydık bu hafta gidemedk dedim kac gundur gitmek istiyordum dedim. yazıklar olsun size yazık yazık kac gun oldu yakınsınız gitmiyorsunuz yolunuzu gozluyor kadın gibi şeyler soylemeye başladı ama goz bebekleri buyudu ofkeli nerdeyse dovecek beni. Ki o akşamda gidecektm.Ama İnanın denk gelmedi.oğlum baya hasta oldu arada misafirim geldi falan.ki her gun biri mutlaka yanlarına gidiyor.meseka diğer kuzenlerde daha gitmemiş ama onlara bişey dyen yok.ki oğlum o kadar yoruyor ki beni inanın coktum kaldım bunu herkes biliyor.cok narin bi cocuk surekli hasta o da ayrı yıpratıyor.insanlar bana rahatca soylebioiyor ama diğer kuzenlerime hayatta bu kadar rahat diyemez.cok uzuldum kafama takmayayım diyorum ama takılıyor.ben ne yaptım da o kadar ofkeli ustume geldi.(bu arada dediği ortam da annemin amcası hastanedeydi ona ziyarete gitmiştim orda dedi bunu. İnsanların yanında buraya gelmesini nasıl biliyorsun dedi) ki bababnem Dedemm ne zaman hastaneye kalksa en once ben gitmeye calışırım.uzuluyorum insanların stres topuyum cok rahatlık veriyorum sanırım