İyi geceler hanımlar,
Yine ben ve yine bir arkadaş derdi.İkimizde ağlayıp duruyoruz.O sevgilisiyle olan sorununa ben lenf nodulu olayıma.Sinirlerimiz bozuldu herhalde..Ben nodulun iyi huylu olduğunu ilacla kuculeceğini telkin ediyorum kendime bir şekilde topluyorum kendimi ama arkadaşın derdi buyuk.Bu arkadaşımı eski konularımdan hatırlarsınız kuşlarıma gaz cıkarttılar filan demişti sonra yanlış duyduğunu soyleyip gonlumu almıştı.Dun doğum gunumdu gelemedi o da bugun kutlamak istedi ama tam mumları sondurdum pasta yiyeceğim diye sevinirken kız hungur hungur ağlamaya başladı..Ne oldu dedim “Sevgilim lisede aşık olduğu hatta bi sure sevgili gibi oldukları kızı eklemiş instagramdan.” dedi...Ne diyeceğimi bilemedim.Ama kızın kendi hesabı değilmiş.Bu kız doğum fotoğrafcılığı yapıyormuş o sayfasını eklemiş.Ayrılmayı duşunuyormuş.Bende sevgilisiyle sakince konuşmasını soyledim farklı şehirdeler o yuzden mesaj yazdı “Sabah beni arar mısın” diye.Yani yarın konuşacaklar.Bu da demek oluyor ki ne kendi uyuyacak ne de beni uyutacak..2 yıllık bir ilişki sizce bu yuzden biter mi?