Merhaba arkadaşlar, benim sorunum erkek arkadaşımla. Biz 3 yıldır sevgiliyiz. Bir donem 6-7 ay ayrı kaldık. Nedeni de benim kısıtlayıcı hareketlerim fazla ilgi beklemememmiş. Bana gore de o aşırı ilgisiz. Her gun bilgisayarda saatlerce takılır bir dizi izlemeye başlıyor bolum bolum ust uste ya da oyun oynar kendini kaybeder. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz bu yuzden. Bende birlikte izlemeye oynamaya calışıyorum. İyi oynayamayınca azarlıyor beni ya da bi diziye başlıyoruz bi bakmışım beni beklemeden bisuru bolum izlemiş o kendi kendine vakit gecirip duruyor. Bende hic değilse gunde 1 saatini bana ayırmasını karşılıklı sohbet ederek konuşmamızı istiyorum. Mesela son bir kac gundur evden dışarı cıkarken bile bir yere gidiyorum diye haber vermiyor. Neymiş ben onun kararlarını sorgulamıcakmışım ozgurluğunu kısıtlamıcakmışım. Belkide ben yanlış duşunuyorum bilmiyorum. Dun gece bana demediğini bırakmadı. Ben onun icindeki tum heyecanı oldurmuşum. Eskiden beni gorunce cocuklar gibi sevinirmiş şimdi ise hissizleşmiş. Hep duşunuyormuş neden boyleyim diye benim gecmişte ona karşı hareketlerimden dolayıymış. Bende dedimki eğer oyleyse ayrılabiliriz beni affedemiceksen neden barışmak istedin tekrardan dedim. Bana ayrılmak istemiyorum ama heyecanda duymuyorum sana karşı dedi. Sonra ben ağlarken uyumaya gitti. Dunden beri cok kotuyum bugunde ne aradı ne bişey yazdı nerde yanlış yapıyorum