merhaba belki coğunuza sacma gelecek kafaya taktığım bu konu ama elimde değil .siz olsanız ne yapardınız soylerseniz sevinirim..Sevgilimle calıştığım iş yerinde tanıştım aşık olduk..ama ben işe başladığım esnada yani ilişkimiz daha başlamadan once evli 1 cocuğu olan iş arkadaşımın onu beğendiğini ve bunu ordaki diğer arkadaşlarına anlattığını sık sık dile getirdiğini oğrendim sonradan..inanmadım once ama takip ettim bakışlarını gercekden sevgilimdeydi hep gozu ama sevgilimin gozude bendeydi .ve tabii kadın bizim beraber olduğumuzu bilmiyordu bu esnada..herneyse bazı sebeplerden sevgilim işten ayrıldı ben devam ettim calışmaya ama inanılmaz rahatsız oldum kadından..ve bana bunu anlatan arkadaşıma soz verdiğim icin kadınlada konuşamadım..iş icabı el mecbur konuşuyordum.sezon bitti.kış donemi.hepimiz gittik..yazın tekrar aynı iş yerine girdim.ve malesef o da geldi..kadını gordummu cinler tepeme geliyordu dayanamadım aldım karşıma sakince konuştum hani belkide uydurmadır bunlar dedim..sordum..yeminle şakadan ibaretti herşey..olabilirmi oyle bişey dedi..bende evli bir bayanın boyle bir şaka yapması bana gore doğru değil ama seni bağlar o sonucda benden once olan bı durum ama benden sonrası beni bağlar ona gore dedim...asla olmaz oyle bir şaka vs artık dedi..konuyu kapattık.. ama kadına zerre kadar inanmadım yalan soylediğini adım gibi iyi biliyordum..sevgilimle ilgili bi konu acılsa kulak kabartıyordu hep cunku..sezonu zor bitirdim..arkadaşlarım sonucda ilişkileri olmamış ..onu bırak sohbetleri olmamış.kadın kendi kendine hayaller kurmuş bitek ona değil gozune kestirdiği her adama askıntı olmaya calışıyor boşver dediler..amaaa yapı olarak boşver diyebilen biri değilim boyle konularda.hele konu sevdiğim adamsa..onumuzdeki yaz gene yuzde yuz aynı işyerinde aynı bolumde olacağız bu kadınla..evet sevgilim calışmıyor artık orda..ama ben kadını gorunce cok rahatsız oluyorum..diyorumki senle konuşmak selamlaşmak vs istemiyorum desemmi..yoksa aman boşver diyip bişey yok gibi iş ortamında konuşsammı? ama bu defada dışarda biyerde denk gelsek yanımıza gelecek bizi gorduğunde..sevgilime bakması demek benim onu yolmam demek diyorki arkadaşlarım ona bunu dersen kendini bi halt sanar beni kıskanıyor der bu tip kadınlar kasti yapar bazı şeyleri sinirlerin bozulur..sen mumkun olduğunca az mesafeli konuş..sırf o var diye işini değiştirme..gidecekse o defolup gitsin diyorlar..ahh ah napıcam ben..onla azı bırak hic konuşmak istemiyorum ki ben..siz olsanız ne yapardınız??