İyi geceler kızlar ufak bi konuyu danışcam.
Benim eski mahallemde(şuan cok uzağım) bi kız arkadaşım vardı ilk okuldan beri. Bekarken cook sorun yaşadık eşimle bu kız yuzunden. Goruşturmuyodu , ben genede goruşuyodum eşim dedektif gibi takip edip yada tesaduf yakalıyodu ki cocuktum ozamanlar. Annem babamda goruşturmuyodu kızla istemiyorlardı. Oyle cok buyuk bi sebebi de yoktu. yaşam tarzı, başına buyruk bi kız, bana zarar gelirmiş vs gibi şeyler

Neyse bu kız da evlenmiş. Eşi cezaevinde. Dun tesaduf sosyal medyada hikayesine baktım oda mesaj attı işte baya konuştuk dertleştik o tarafa gelirsen goruselim seklinde filan dahada konuşuyoruz . ama eşimin kesinlikle haberi yok. Biara msjlasırken odaya girince aniden cıktım filan. Soylesem tepki gostercek o gozlerini dikip gozume bakcak eminim. Ki benim hic arkadaşım yok hic olanda eşimin akrabasının gelini filan.

bekarkende yoktu bi bu arkadasımdı. Zaten cocuklar yuzunden eve tıkılmış durumdayım. Arkadaşımla konusunca da biraz acıldım sanki iyi geldi.

Sorun ise, ben eşimin arkadaşlıklarına karışmak istesemde, karışamıyorum bi fayda etmiyor cunku. Aynı mahalledeler, iş yerindeler zaten nası engeliycem. Kuzenleri bile iyi yolda değil gittikleri yerleri yazmaya terbiyem musade etmiyo. bişey yapamıyorum ki yapmaya da kalkmadım acmadım bile konusunu o raddeye getirmek istemiyorum. Hani goruşme desem de mecbur kalıp goruşucek, ve surekli tekrarlarsam bi zaman sonra takmaz diye duşunuyorum . Yani soyleyip soyleyip yerime oturmak istemem.
Eşime de guveniyorum tabiki.

Diğer sorun ise, ben şuan nedense kendimi kotu hissediyorum . Hayatımın merkezine eşimi oturtmuşum galiba, ondan başka bi hayatım olmadığı icin .

Kız arkadaşımla da tekrar konuştuğumu filan soylemeyi duşunmuyorum gorurse kendisi gorsun. saklamam ama ozellikle de gidip konuşuyorum demek istemiyorum cunku onun da hiic boyle bişeyi gelip bana soylediğini gormedim. Gerek duymuyorum yani

Yanlış mı yapıyorum sizce .

O bu derece serbest, rahatken benim boyle ufacık bi durumdan rahatsız hissetmem normal mi sizce?

Uykulu uykulu actım konuyu yazım hatası vs varsa kusura bakmayın lutfeeen