Merhaba Hanımlar, biraz bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Şu sevgi işleri, evliliğe giden yol, evlilik nasıl olmalı? Her insan farklı olduğu gibi elbette her ilişki de kendi icinde farklıdır. Fakat kız kardeşimin evliliğine, yakın arkadaşlarımın evlilik veya ilişkilerine şoyle bir baktığımda (sohbetlerimizde dertleşirken bana anlattıklarıyla ve gozlemlerimle) benim bu konularda duşuncelerim mi cok utopik, biraz fazla mı uzağım gerceklere diye sorguluyorum şu aralar kendimi.
Mesela en basitinden bana gore ne kadar cok sevsek de aşık olsak da tartışırken kavga ederken sozlere dikkat etmek gerekli. Kufur olmamalı. Belki bazen sinir anında soylenebilir ağzımızdan kacar bir yere kadar anlarım fakat kavga anında karşındakine kufur edip sonra tekrar eskiye donmek normal mi? Bana saygıyı yitirir gibi geliyor. Bu konuda cok katıyım.
Şuan aklıma pek gelmedi fakat boyle bir cok ornek var. Konuyu editlerim belki biraz sonra. Cevremden de yanlış duşunduğume dair sozler işitince ki ozellikle sevdiğim bir kişiden de bunları duyunca fikrinizi almak istedim.