Lisedeyken bi arkadaşım vardı. Benden bir yaş buyuktu. Mezuna kaldı kazanamadi. Sonra tekrar mezuna kaldı. Ek tercihle zar zor 2 yıllık bir bolum kazandı. Bu surecte ona hep destek oldum. Gecen ne goreyim? Benim numaramı silmiş. İşi bitti tabi

Lisedeyken başka bir arkadaşım daha vardı. Beraber gelip giderdik. Bazen onu yarım saat bile bekledigim olurdu. Hocalar da beni yok yazardı. Hatta bi keresinde kış gunuydu. O da hastaydı. Kapılarının onunde yarım saat bekledim. Ama ben 5 dakika gec kalınca o bana neden gec kaldın diye kızardı. 3 yil once bi sevgilim vardı. 1 ay konuştuk bana cıkma teklifi etti. Sonra 4 kızla aldatildigimi ogrendim. Bu arkadaşım surekli ya aldatmadiysa vs vs der dururdu. Hatta bana "Sen onu gercekten sevseydin o seni aldatınca onun icin ağlardın" dedi. Başka birinden hoşlandığımda da sırf beni aldatan cocuga aglamadim diye "Senin sevgin sahte gecici heves" dedi

Akrabalar da kullanıyorlar beni. Her turlu lafi soylerler ama bulasiklarini yıkamami ev supurmemi soylerler. Annem "Yapmazsan eğer babanı ararım" der. Bi akrabam oğlenlere kadar yatar cocuklarının dagittigini ben toplarım buna rağmen bana "Senin yaptığından is olsa" der...

İnsanlar beni bu sekilde kullanıyorlar. Ben naif bir insan olduğum icin sesim pek cikmaz Ne yapmalıyım?