Merhaba
Hayatimda uzun zamandir kimse yok daha dogrusu oncesinde aldatildigim icin uzun zamandir guven problemi yasiyorum biriyle tanistim daha dogrusu kendisi baslarda benle tanismak istedi ben yasadigim travmatik olaylardan dolayi hep tersledim ama kendisi pes etmedi aramaya yazmaya devam etti. Sonunda gorusup kahve icmeyi kabul ettim. Ruhsuz bir sekilde arada konusup yazismaya devam ettim. Bir zaman sonra kuzenimin dugunu olacaktı yasadigim sehrin merkezine geldim o merkezde oturuyor, ben ise ilcedeyim. Gorusmek istedigini soyledi gorustuk bir mekanda yanyana iken cok iyiyiz kafalarimiz uyuşuyordu ondan hoşlanmaya başladigimi hissettim. ertesi gun evine cagirdi gitmedim. Gitmeyince sinirlendi aramayi yazmayi kesti Neredeyse tanisali bir sene olacak bu arada. Arada ben yazdim o hic yazmamaya basladi,burun ucuyla cevap veriyordu. bir kac ay sonra tesadufen gittigim bir yerde karsilastik ama fazla konusamadik. Aksam bulusma teklifi etti bende reddetmedim bulustuk. Aramizda biraz yakinlaşma oldu. Bende karşi koymadım

Edit: arkadaslar bugun napiyosun yazmis bende senle gorusmemeye karar vermistik artik yazismayalim yazdim olur aynen unutmuşum yazmış