Ben biriyle tanistim 1 haftayi gecti fotoğraflarda cok beğenmiştim . Dun buluştuk ben uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorum hep ilişkilerim oyleydi . Bu cocuk 170 bile yok neyse dedim artik dis gorunuşe bakmamaya karar verdim
Dun goruştuk ama bu kişi cok plansız yani ailesi cok sorumluluk yukluyo şunu yap bunu yap suan babasının dukkanında calışıyo yani 1 haftadir anca dun musait oldu ama guzel vakit gecirdik yanyanayken cok ısındı icim
Aramizda yarım saat var bana gun icinde mesaj atiyo ama sohbet pek ilerlemiyo zaten mesajlas mesajlas sıkılıyorum ben yani o cok konu bulmayınca . Gece daha romantik oluyo tabi konuşma . Ama soyle bişey var ki benim eski sevgilim benim okadar ustume duşerdi ki bi nevi en yakın arkadaşımdı hic mesajıma gec cevap verdiği benimle ilgilenmiyo dediğim olmazdı gezmeyi cok severdik birlikte hic bişey bulamasak parkta cekirdek citlerdik birlikte dizi izlerdik ve o cok planlı programliydı ogle aralarımda yemek yaptırıp gelirdi bi kıyafet alırken birlikte secerdik bulusacağımız saate kadar belli olurdu uzun telefon konusmalarimiz olurdu...
Bu cocuk telefon numarası olmasına rağmen aramadı beni hic yani bende bi mesajda kendimi adapte edemiyorum zaten coğu zaman gec yazıyo ve bu kişi 1 hafta sonra uzmancavus eğitimi icin gidecek başka şehire belki bir kez daha goruşuruz ama ne zaman bilmiyorum . Daha onceki ilişkimden dolayı bana ilgisiz geliyo tabiki her karakter farkli onun gibisin bidaha zor bulurum ama bu kişiyle olurmu sizce . Bana " belki biraz para biriktiririm doguya gidip sonra gerekirse senin icin mesleği bırakırım uzaktan uzağa zor olcak seni bırakmak " fln dedi bir şans vermelimiyim kafam cok karışık ne yapmalıyım sizce ?